Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WarZ Ban

menhils

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przed chwilą podczas grania w WarZ, gra się zlagowała i wyłączyła. Gdy się znowu chcaiłem zalogować wyskoczyło okiengo że zostałem permamentnie zbanowany.

Nigd nie miałem chatów itp itd

Opublikowano

Podobno za glitche teraz banuja ;(

W sumie to jest logiczne, nie uważasz? Wykorzystywanie glitchów do własnej korzyści jest przeważnie zakazane. ;]

Opublikowano

A, gdzie dokładnie to napisać?

http://forums.playwarz.com/forumdisplay.php?51-Ingame-Ban-Appeal

Opublikowano

Bana dostałeś za hacki,glitche lub bez powodu .Jeśli bana dostałeś bez powodu to napisz do supportu to jako rekompensatę dostaniesz jakieś GC albo zwrot kasy.

Opublikowano

tak czy siak nawet jesli za cheaty mozesz o zwrot kasy prosic w koncu gra w fazie podobno beta, ale na moje i tak alpha tak czy siak nie jest to pelna wersja gry jeszcze a masz prawo o proszenie o zwrot z powodu czegos tam co ci nie odpowiada w grze puki nie jest w wersji oficialnej

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERVER !
24521_8.png

Opublikowano

Jeśli nie cheatowałeś i nie glitchowałeś pisz o ub, na 99 procent dostaniesz - podczas masowych banów za cheaty wiele osób zostało zbanowanych za nic, po napisaniu do supp dostali ub i nagrodę pocieszenia, więc jedyne, co Ci pozostaje zrobić to do nich pisać. Btw, po wyłączaniu gry wyskakiwał Ci crash sender.?

Opublikowano

W czasie gry zlagowało i wywaliło do pulpitu, gra się wyłączyła. I już się nie dało zalogować - permamently ban

Opublikowano

Chodzmi mi o taką sytuację, kiedy sobie normalnie grałeś ( przed banem ), wkońcu postanowiłeś zakończyć, wylogowujesz się, w menu klikasz Quit i po zamknięciu gry wywala Ci crash sender ( wysyłanie raportów o błędach ). Miałeś coś takiego.?

Opublikowano

W takim razie, to może być przyczyną. Coś takiego wyskakuje gdy używasz cheatów i padniesz, i gdy to wyślesz to oni mają wszystko pięknie napisane w pliczkach, czy używałeś jakichś wspomagaczy. Też to nie raz mi wyskoczyło, ale nigdy nie kliknąłem send report - być może Ty kliknąłeś. W sobotę dopiero sprawdzę czy moje konto nie zostało zbanowane. Jak narazie, pisz do supportu.

Opublikowano

Pisze do supportu, ale wątpię żeby coś z tym zrobili bo są pewnie zasypani tego typu e-mailami. A co do reportów to nigdy nie kliknąłem send report, a raporty wyskakiwały przeważnie w czasie gry

Opublikowano

Pierwsze: Absolutnie zadnego zwrotu kasy nie ma i nie bedzie, byl jedynie mozliwy w poczatkowej wer. alpha, teraz , nawet po kazdym patchu masz magiczne AKCEPTUJE. Klikajac je zgadzasz sie z umową, wiem nikt nie czyta, a tam wszystko jest opisane.

Dwa: Mozesz jedynie sie odwolywac do "saportu", innego wyjscia nie ma, ale z tego co czytalem na ich forum, dosc dogłebnie (?) analizuja kazdy przypadek, dlatego to tak trwa i nie jest juz tak łatwo na unbana :-S

P.S.

@up... nie siej fermentu, za zadne glichty nie banuja.

test

Opublikowano

Dla wszystkich wiadomość.

http://forums.playwarz.com/forumdisplay.php?51-Ingame-Ban-Appeal < -- to napewno nie działa i nigdy nie działało chyba nawet. sprawdźcie sobie jakikolwiek post. Wszystkie bez odpowiedzi.

xsolla - przestała oddawać kasę, ponieważ wyłączono strone, bo żekomo problemy techniczne (od 2 miechów, relly?).

Żadnych szans na odszyskanie kasy oraz na unbanna. Powiem jedno. Je*** tą durną grę. Lepiej już kupić DayZ i grać spokojnie.

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

Ale nie powinni dawac banow za glitche bo przeciez to jest bug z ich strony ...

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

@Up

Ale świadomie używasz tego Glitcha... Prawda że jest to niesprawiedliwe że banują za własne niedociągnięcia no ale cóż nic na to nie zaradzisz ;)

N3aQbHb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...